Thursday, June 17, 2010

Baca, Rate,, pastu earn money... susah pe??

Ini highly recommended taw!! Site ni bagus la untuk pelajar2 (org dewasa pon boleh) hehe,,

actually.. site ni sesapa pon ley sign up... Ble sign up... kita pilih la interests (ader 50) so tajuk2 yang termasuk dlm senarai kita ...admin akan hantar artikel2 untuk kita baca.. lpas baca kita rate je out of 5 stars..
x susah pon...
aku higly recommend site ni coz
  1. kita ley update knowledge ttg sesuatu area yang kita minat
  2. boleh jadi bahan untuk presentation BI
  3. boleh dapat duit oo... bayaran akan kekal dalam USD... so...bayangkan 1USD tu mcm mana??
  4. klu refer orang dapat plak 5USD ....weyh...banyak tu
  5. treshold level 50USD ...nmpak mcm lambat nak achieve... tapi mana taw... tu la duit penyelamat kita nnt... kre boleh jadi side income la..


 ha...jgn lepaskan peluang ni...menyesal nnt...
just click kat banner atas tu ataw kat bawah ni pon boleh!!!




readbud - get paid to read and rate articles

2 komen dari pembaca :

NabiLLa NaSir said...

thanks mira share info ni =)

amira said...

sesama... ni kre mcm side income la nabilla...mcm lmbat sket,,, tapi kre duit lebey sambil2 online.. hhuhu

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template