Tuesday, June 15, 2010

Habit atau Penyakit?

Salam..
entry ni aku quote dari question aku kat YS. Komuniti tu bagi jawapan kalau kita tanya sesuatu.. so., perkara yang aku tanya ni bersangkutan la dengan adik ku..




Habit atau penyakit?

adik bongsu aku mesti sengetkan kepala especially bila watching tv.. sama ada ke kiri atau ke kana.. bukan senget macam mana la...x taw la nak terang tapi seseolah staring tv tu mcm tv tu ader masalah dengan dia.. kadang2 sampai berkerut2
opah aku kat," sampai ke tua la dok senegt gitu"..
mak aku pon risau.. aku pon riau..
huhu..korang rasa ini penyakit ke?? mana tahu salah urat ke ape??kot2 la sape tahu kat sni macam mana nak selesaikan ni?

Hurm.. aku sebenarnya memang susah hati...takut sampai ke tua macam tu
 nak kata keturunan.. xde plak turun dari sesape.. hurm..salah urat ke ape..

ader one person from the community said that her brother got same problem. Her brother imitate his friend..
Dah selesa  katanya..
Macam-macam gak la solusi kitorang fikir..contohnya.. ikat kepala dia kat kerusi yang dia duduk tu bagi tegak.
lepas tu.. ikat dengan raket badminton la... adik aku ni plak x kesah org kata ape..? nak g klinik pon nak ckp pe ye dak... mungkin urutan tradisional boleh kut.. ada cadangan lain..??
Memang nak tergelak pon ader..

0 komen dari pembaca :

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template