Saturday, July 10, 2010

ALERT:Current earning::.. USD19.70 = RM62.84 in 27days!

Ingat x post bulan jun aku yang mula2 cakap pase readbud ni??
Ha...nak wat follow up sket ala2 testimoni la ni...
Lpas cari converter yamg boleh la dipercayai aku pon check la value earning dalam Ringgit Malaysia...
banyak la gak..





korang boleh check pakai currency converter yahoo ni

aku start jd member 14 Jun.. so amek masa 27 hari untuk dapat banyak tu..
ok la kan... sikit2 lama2 jadi bukit..huhu






dalam waktu ni je..boleh dapat dah banyak tu...
so jom join...sambil dapat info2 yang berkenaan minat anda...
dapat la gak duit... just klik icon kat bawah ni... atau pun klik je banner kat atas tu... kre side income la ni..~~


readbud - get paid to read and rate articles

p/s: nothing in the world that has no risk~~ nak taw lebih lanjut buzz me..

0 komen dari pembaca :

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template