Friday, July 23, 2010

Alternatif lain..sudah jumpa!!

Pernah mira beritahu satu kesulitan yang dialami
kepada semua kawan2 blogger yang add mira
mira x follow sebab:

"Access  to this site is blocked"

tang column yang nak follow tu  je kena block..adoi..
bila dok tengok reading list sampe tembus baru eden perasan ader botton 'add' kat situ


lepaih tu.. eden terai le add kawn den yang ke-99 iaitu kitatauke
hoh..buleh pulak doh!!

di sini ingin memohon kemaafan yang tak terhingga kepada kawan2
kerana ke"lampi"an yang tak dapat dielakkan..
sorry sterawberry..

selepas ini..InsyaAllah tiada kesukaran lagi nak follow memollow ini.

p/s:sape yang dah jadi rakan saya tapi saya tak 'add' lagi sila bagitaw di komen..

5 komen dari pembaca :

Khairul Azmi said...

haha....xpe2 mira...biasa la..
haha..klaka la...

amira said...

@Khairul Azmi: biasa la.. pandangan mata selalu silap..

iqbalsyarie said...

Haha..terlepas pandang?biasa lah..hehe..tapi tak pew,solution sentiasa ada~
Menarik!: Kembara seorang budak

amira said...

@iqbalsyarie:ye..setiap permasalahan.. pasti ada jalan penyelesaian..

iqbalsyarie said...

hehe..cmni..mira pegi kat newpost,tulis satu ayat..pastu highlight ayat tu dan masukkan link dalam ayat tu.Pastu gi kat edit html,sblm copmpose tu...then copy code ayat tu..cuba try

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template