Friday, July 9, 2010

Can't stand it: LeLakI L.a.M.P.i (quick update)

aiseeh.... otak semak, jiwa kacau, minda terganggu ble ngadap laki ni...~~
tak mahu spesifikasi takut kontroversi tapi hanya mahu memberi situasi kerana sakit+susah+sengal rasa di hati..


imej ini xde kena mengena dengan entry ...huhu
tapi tq pc Google..


bukan situasiku sekarang tapi ku pernah lalui..teringat kembali sebab..TuuTTT..hehe..terbaca forum ni
huhu.. klu otak l.a.m.p.i memang la  x boleh nak buat ape mungkin sebab gene inheritance.. tapi maybe salah satu effect gak kan kat emosi..huhu

walaupun guy knows girl really like to menduga hati but still he couldn't learn a bit kah??...
mungkin kerana kurang sensitiviti
walau gurl tahu the guy camtu still rasa sakit hati...

contoh la kan kalau x paham lampi tu ape


-bile aku ajak kuar tgk wyg...dah tau sejuk..bukan die nk bwk sweather...

-bile aku ckp aku dtg naik moto...die bwk helmet je...bukan nk bwk sweather skali...

-bile aku tny nk makan katne...xtau...jln mane...xtau....nk buat ape...xtau....lembab gile..
-bile jumpe org tua...kite kene suruh die salam..klau xsuruh mmg die xbuat...bukan die biadap..tpi lembab...
-kuar g shopping complex,sepanjang perjalanan,dlm shopping complex byk ATM...dh smpai umah,tny nk duit x?? duit ade lagi...??
die slmba leh ckp...xpe..esok die g cucuk kat ATM...xsakit ati ke mcm tu???


me too pernah alami... but bukan bercinta la...hal keduniaan yang lain...
huhu... geram last2 malas nak berurusan dengan laki cmni...

P/s:  lelaki bukan lampi jangan attack aku plak.. huhu~~

0 komen dari pembaca :

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template