Thursday, July 29, 2010

ChEntAku Di Yan = Air?

Salam semua..
buat perhatian rakan2 blogger, Mira will take 3 days vacation..
dengan laptop dan internet pon kena cuti
so tak dapat la nak berblogwalking buat 3 hari ini
sebab...
Mira akan bertemu dengan ChEntA di Yan, Kedah
kerana mira dah jatuh cinta dengannya
kasih sudah mula berputik 
hajat di hati ingin bertemu..

ohh~~
tidak seperti itu ye,,ini bukan confession of lovers ke ape...
bukan seperti yang anda fikirkan
 I tak boleh menggatal, hehe, nanti kena fire dengan mak I..
MySpace

Actually, seperti cik Oren cakap, dia akan pergi Yan,
Mira pon akan turut serta..
Sebab mira pon ahli Kelab Pencinta Alam
huhu,, kami akan buat Kajian Tindakan Kualiti Air
Program ini adalah di bawah 
Jabatan Alam Sekitar,Jabatan Saliran Negeri Kedah
InsyaAllah,nnt mira share apa yang kami buat di sana
Teruskan mengunjungi blog ini
Kunjungan anda akan dibalas sedaya yang mira boleh bila pulang nanti
InsyaAllah
Sekian,Wassalam.

p/s: Surat cinta dariku moga kalian baik2 sahaja

Cintailah Alam Sekitar kita~~

13 komen dari pembaca :

hiro said...

dapnyeee.

amira said...

@hiro: pebenda?

Khairul Azmi said...

wah..bagus la mira ni..pencinta alam rupanya...

little black dress said...

wah..beshnyer g jalan2 yew cik mira...
hurm...smoga pergi n balik semula dengan selamat..
=)

NICK IRFAN said...

wah! pegi yan ke? check air?? hmm... ape2pun have a nice day! nnt jgn lupa update blog ye!! :)

Azhar said...

Aha kat YAN tak jauh pun dgn rumah kitaorang

::AnEp:: said...

yan daerah bersih..hoho

Hamzah Ian said...

lor.. cuti??? gua baru nak feeling2..

♥xaturen♥ said...

yg tu, nnti sya bik ey.. cuba ge wat.. thanks!

;p selamat vacation hehe..

Un Phat Lee said...

have a safe journey. XD

MiSs TOrA said...

waaa bestnye p yan..lama x p situ ;p

RAWSHADE said...

saya orang Yan.. Tetiba rasa bangga plak...kuangkuangkuang

amira zakiah said...

mia pernah p yan dulu..time tue musim buah.makan ramai tak sampai rm10 pun...best kowt.

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template