Thursday, July 15, 2010

JaNgaN TeRpeDayA: Winning Lottery SCAMS!!

nO PaUse in reaDing this evEn Full StOp~~
MySpace


tak sihat lagi bertambah la bebal bila dapat emel macam ni..
nak tipu orang bijak macam kita ni tak dapat la..
sah2 benda ni scams..
MySpace
sy percaya ramai juga yang dapat email2 macam ni..

(klik read more ye..)

brand new way: orang yang scam ni tak display trus tapi dia suh download document format word..kononnya lebey selamat dan terhidar dari scam
ceh~~

MySpace

ok...ini saya embed doc yang saya dapat..(pastikan anda ada Adobe Reader)

example of scam

macam sengal kan..
sebab.. yang fishy tentang benda ni....
  • nape takde advertisment pon kata world punya.. mesti la besar2an
  • lepas tu., nape nak mintak details kita..sepatutnya dah ada maklumat tu.trus hantar je la
  • then, kenapa cek tu diuruskan oleh third party, x ley bagi truskah??
  • paling bengang... nak kena bayar pulak kos penghantarannya... aih..kata kita menang
ha...tak tercapai dek akal la klu menang2 pastu nak kena bayar pulak..
MySpace

kalau tak caya ni scams ley tgk link contoh  ni...note: gambo minah tu mesti ader punya.. nama je tuka2..

Contoh scam yang lain ialah..
  • ader orang mati patu harta akan dapat kat kita kalau tolong orang yang email tu
  • ada bank dah nak bankrup so nak kuarkan la duit yang masih tersisa..kita dapat habuannya
so dapat je email camni trus je klik as spam..okie~~

p/s: aku tak mahu kamu percaya benda karut ni... cari kerja halal k~~MySpace

2 komen dari pembaca :

hiro said...

betul222..ada bayaran pekhidmatan tersembunyi..

amira said...

@hiro: betul3x

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template