Wednesday, July 14, 2010

Letak blog anda pada facebook~~


Oleh kerana tak ingat dah sumber mana ambik application ni...
jadi saya mahu mengucapkan jutaan kemaafan kepada blog yang saya baca..
saya tak mencilok idea tapi
kerana ada yang asyik bertanya jadi rasanya elok la saya kongsikan..

ackkkk..jangan tenung aku begitu.. aku tak salah....

Buat semua blogger yang ader facebook...
ini salah satu lagi cara untuk promote korang punya blog and upkan traffic 
nama application ini ialah Mirror Blog

lepas klik link tu akan kuar la page cmni 
n klik button Go to Application ye..


boleh g ke link tersebut untuk menambahkannya pada page profile anda..

PERHATIAN..
  • jangan lupa klik add to profile kalau tak takkan jadi macam profile facebook saya =D
  • lepas update post...tekan refresh supaya Mirror Blog ni boleh update plak kat fb.(application ini tidak menggunakan auto update)




saya dah letak di fb saya...anda bila lagi.. 


SELAMAT MENCUBA~~

p/s: ada masalah buzz ok!add la saya di fb juga~~



8 komen dari pembaca :

OrenLimau said...

dah letak~!heeeeeee

amira said...

@OrenLimau:huhu..bagus2~~

Dc said...

wah2..info yg berguna:)
thanx amira:)

amira said...

@Dc: ya..sila guna..no hal...hehehe

Dc said...

cmne nak add kat fb? x de jumpe button add pon..ermm:-?

amira said...

http://www.facebook.com/apps/application.php?id=19519711192
lpas g kat link ni.. setting la blog..pastu add to profile ok..

Dc said...

dah buat smua tu..tp x leh klua kat profil..errmm..x tau why..
nnti la Dc tya pakcik google lah ye:)

amira said...

mesti ader something wrong somewhre.. huhu.. try do it again.. pe fb..mira invite lagi senang..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template