Thursday, July 29, 2010

Lucky Draw by Shasha

Seronok ye cuba masuk contest/lucky draw/giveaway anjuran rakan2 blogger, okeyh tapi yang ini lucky draw, thanks to muhcizzra coz tag mira..
Lucky draw ini dianjurkan oleh shasha. Mata mira dah bertukar jadi duit bila tengok banner nye..hehe 
MySpace
hish x senonoh~~ hehe


Ok, Lucky Draw ini sungguh la mudahnye
  • follow shasha  , w.a.j.i.b
  • promote lucky draw ini, buat satu entry lebih kurang macam ni
  • pastu sila letak banner letak kat sidebar supaya radar shasha dapat kesan blog anda
  • pepandai la korang promote lucky draw ni..
  • klu gigi cukup putih, nama anda naik la.. tunggu je,
  • hadiah? RM50 menanti anda.. cuba la..mana taw kan?
  • jangan lupa inform kat comment box shasha ye..
Nak tag dua orang yang bertuah


Kalau bertuah pon sodap ni~~

0 komen dari pembaca :

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template