Sunday, July 11, 2010

nenoneno~~ t-shirt labuh muslimah available..

salam
kesempatan balik ke rumah memang aku tunggu2...
selain dari relakskan minda.. dan kurangkan stress.. sambil kutip pahala > tgk muka mak ayah
aku  g amek stok T-shirt Labuh Muslimah.. dkat 20 minute nak decide nak ambik yang mana...
buka lipat punggah.. dapat la 15 helai yang rasa boleh di hot market kan...
hehe..ader kawan kata site ni dah ala2 cam ahli perniagaan punya.. yeke? ye kot... huhu.. ok la kan
ada la rupa sket...

ok..skang nak display design pe ader dlm collection aku..tp sebelum tu nak pesan sesuatu..
fokus je kat tshirt eaa...
xde duit nak sewa studio untuk tangkap gambo2 ni.. mungkin tak lawa sangat cara tangkap
but still i did the best..
ok the first presenting... dududududum...

1. the first eye candy...
bright yellow shining under the light,,
seems daring but yet polite..
berfesyen but still sopan
dihiasi sulaman dan feature yang comel: poket bertali di kedua2 sisi..
available size: L

jom tengok close up sulaman baju ni:

sulaman yang ringkas namun menjadi highlight yang penting untuk 
tampak feminin

sulaman di bahagian tangan

poket bertali menjadi feature yang menarik
serta menanmbahkan lagi kecomelan baju ini..


2. second design
smart still style
the pink colour emits the feminity
although it simple but still 
menawan 
available size : M
jom tgk close up nye..
sulaman bunga ringkas namun cukup menyerlah 

poket di kedua belah tshirt

3. third design
blue shirt with two cute pocket and sulaman
looks so cool and bright
cheering up your day with the calm wavelength emmited
available size: M

the close up
the cute pockets

sulaman antara dua poket


4. fourth design..



warna ungu yang lembut mennyerlahkan lagi
kelembutan si pemakai..
lalu menyejukkan mata yang memandang
available saiz : L

close up
sulaman berbunga pink

baju ini tidak ketinggalan mempunyai feature 
poket yang comel ini

5. fifth design
more light purple shirt is shining with different feature
simpler but still girlish
with the pocket and sulaman in front 
available size: XL
close up
sulaman yang menghiasi bawah poket
simple namun menarik

6. sixth design

the dark purple glowing with all the lighting
diserikan dengan sulaman serta poket2 yang comel di kedua2 sisi
available size : XXL dan XXXL

let's do some close up again..
sulaman light purple ni menyerikan lagi tshirt ini

tak ketinggalan highlight feature keluaran koleksi ini
poket comel bertali

7. seventh design


omo~~ more purplish tshirt coming in sight
simple yet feeling like a corporate
available size : L and XXXL

close up..huhu..penting
 
sulaman jadi elemen penting


macam tak sangka ni poket kan.. 
hidden space..huhu

8. Last but not least


maroon shirt with simple style but feminine
available size: XXXL

let's close up

pocket dan sulaman

kesemua tshirt di atas skrang available dalam simpanan saya.. 
cepat bertindak kerana setiap satu design hanya mempunyai satu atau dua unit sahaja
sasaran pasaran: pelajar IPG KSAH
harga bagi saiz M,L dan XL ialah RM38
manakala saiz XXL dan XXXL ialah RM40
Cepat2...while stock last..
oh yeaa...awal post tadi sy ckp sy amek stok 15 kan..
tapi ada 4 dah sold out..so x sempat nak display kat sni...
so jangan tunggu lama2...

p/s: bagi pelajar IPG KSAH.. pertimbangan bayaran diberi selepas elaun..

0 komen dari pembaca :

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template