Wednesday, July 28, 2010

Penjelasan: Saya bukan suka2 offline!!! (AL)

Tak fikir panjang,
mira sign up for  Zopim Live Chat
mira rasa mcm lebih mudah jika pakai zopim ni..
mira lupa pertimbangkan kelajuan dan ketidakputusan internet connection yang mira pakai di kampus ini..
lupa sangat.. sebab dah rasa seronok kalau dapat chat terus dengan
kawan2 yang visit page mira,
petang tadi mira sempat berblogwalking sekejap..
dan terpaksa leave kerana komitmen sebagai pelajar.

But then,bila mira check shoutbox tadi..mira betul2 terkejut!
mira tak sangka pertambahan widget ini membawa kejutan yang tak menyenangkan.



tersentap mira bila tengok istilah 'kurang adab' tersebut. Nak kunyah nasi lemak tadi pon rasa macam pasir je. Mira nampak je ganas begini tapi dalam hati tetap ada taman..

Bila mira fikir,, ye memang salah mira sebab tak sedar diri sendiri
pakai internet yang lembap ni tak payah le nak pakai widget ni sebab tetiba tengah chat dia disconnect sendiri
oh ye.. lupa mira just pakai wireless je kat sini sebab tu je yang mampu..

kepada tetamu tersebut,mira nak minta maaf sangat2 sebab sudah mencederakan hati dan perasaan cik/encik/tuan/puan yang berkenaan. mira bukan sengaja offline secara tiba2 bila awak/tuan/puan/cik/encik mengemukakan soalan kepada mira tadi.
dan secara officialnya.. mira dah remove pon widget ni tadi..


mira dah remove widget ini..


harap sangat benda macam ni tak berlaku lagi...tak mahu bertelagah di kemudian hari..

p/s: mira hampir diserang sakit jantung..

13 komen dari pembaca :

Un Phat Lee said...

xpe.biasalah tu.kadang2 kita tak dapat nak puaskan hati semua pihak. B)

diana said...

alolo..sian kena marah..
sabor je la..

::AnEp:: said...

sabo je la...bkn salah kite pon..
ikut suke je dia ckp ape..

PrincessKawaii said...

saba je la .
sian dye tetiba je dilabel kurang adab .
rasa cam tetamu tu je yang kurang adab skit .
pape pon abaikan je tetamu yang kurang adab tu ye =)
ramai lagi tetamu yang beradab yang sudi kunjung mengunjung blog ni =)

btw , salam perkenalan ;)

Khairul Azmi said...

kesian mira...
kepada tetamu tersebut..harap2 faham la yer...

sha said...

harap bersbar ye...lantak ape org nk ckp pn...sbr ye

takitoure said...

bersabar lah..org tak tw kite.

f a z z y said...

lorh..sesuka suki haty dia jek nak marah2 org. aduss..rilek jer dear =)

♥xaturen♥ said...

aloo.. tak yah le cedih-cedeh,..
Hati mau kuat-just study hard for future!

Fyzal said...

aisehman.. little misunderstanding jer tu. orang tu pun kena la pikir gak, maybe something jadi kat connection mira.

sian mira .. its ok friend, sometimes, bad things happen, that's how our lives suppose to be. :)

xangonila!! said...

so sad mira!!hehehe..neway,u sabar je k..ade hikmah die 2..;-)

Shah Iznan said...

sabar mira sabor...dalam hati ada taman...taman pe? akekekekek

amira said...

terima kasih semua..
harap sangat takder da insiden begini..
tulisan lagi tajam dari mata pen.. sebab tu terus menusuk ke kalbu.. hehehe..taman? playground budak2 kot

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template