Friday, July 16, 2010

Peraduan: Copy dan Menang

tgh blogwalking kerana terlalulah bosan..(akibat dikuarantin)
ternampak title entri mcm kat atas dkat blog Razis


berdetup jantung nampak hadiah mp3..
teringat mp3 yang dicelupkan ke dalam air gara2 bergaduh dengan adik
waa~~ rindunye mp3..MySpace


mcm mana nak sertai... ok..lihat lagi di bawah..


Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com



Tarikh tutup penyertaan :
31 Julai 2010
Maklumat Hadiah
MP3 Player ini sangat funky.
Berkapasiti 2 GB
Amat ringan.
Comel.

mp3...mp3...I want mp3

p/s: really hope one of three mp3 will be mine..jom join~~

4 komen dari pembaca :

Whoopz said...

Rasanya mcm nak j0in gak.. Mp3 player gwa da ilang..

amira said...

yer..sila2... amatlah dialu2kan..tgk syarat lain kat links tu ye..

♥xaturen♥ said...

agak dapat ke tak ni?

amira said...

@xaturen: first time le masuk ini.. huhu.. x cuba x tahu.. ye dak..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template