Saturday, July 24, 2010

Terima kasih, toce, arigato, syukran~~

Salam..
di sini ada berita baik ..
kawan2 mira di blog ini sudah sampai 100..
MySpace

Kerana sokongan, dorongan, kritik dan saran kalianlah
mira boleh teruskan blog ini..
sebagai tanda terima kasih

sudilah kiranya menerima tanda penghargaan dan persahabatan..


tak mahu tag orang tertentu tapi mahu tag kesemua 100 orang teman..tamak kan?
ada yang pakai blogger dan ader juga yang pakai wordpress.. so sbb tu designnye jadi gitu..
tak cun ka?? tapi ini original..mira sendiri buat.. ambil lah..sudi2 kan diri..

yang SPECIAL ini pula buat rakan yang ke-100
sanggup pakai brodband jap walau line GPRS
terlalu lah lambat untuk snip gambo ni


MySpace

sila2 la ambik ye..tahniah buat


semua tu buat sendiri.. kalau tak lawa...kutuk dalam hati je la..hehe..

p/s: thanks a lot for the support! those award memang nampak macam bebudak tadika punya.. ikut suka la ye nak ambik ke tak..xder paksaan..

11 komen dari pembaca :

NICK IRFAN said...

wah! tahniah follower dah sampai 100! harap2 lps ni boleh ke 1000! amin... ape2pun tahniah buat man kete! hehe


p/s=sy follower yg keberapa? lupa nk check plak? hehe

amira said...

@NICK IRFAN: thanks.. takde kamu pon x jadi juga 100 tu

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah bagusnya.. :-)

amira said...

@Zikr the Jalanan Sepi Perantau
: ye..thanks..hoho

SyUhAdA said...

yeay~!!

dpt award..
syu amik ye~

amira said...

@SyUhAdA: ambik la.. sgt2 la dialu2kan ~~

AbgFeroZ said...

nak fwend blogger ramai senang ja..
1. letak follower kat tmpat yg snang nmpak..
2. blog jangan terlampau berat..
3. blogwalking di blog yg blum penah anda singgah

amira said...

@AbgFeroz: Thanks Abg Feroz..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wah tumpang hepi heeeeeeeeeee =)

Yuki KumikO said...

ak amik gak ek..award ni..
hehe
cm cantik jer!!
=)

amira said...

@MissXYZ a.k.a Abaikan: ye2,,, tq
@Yuki KumikO: ambik la...tq sudi amek..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template