Wednesday, July 14, 2010

Tolong...tolong aku!!


stress pluss serabut~~

Sesemak jiwa ragaku sekarang...lagi semak sebab fizikal tak menentu kerana virus2 demam ni nampaknya dh mula nak menyerang aku...
namun tak mahu aku layan...sebab..eh!!
Oh yeee.. melalut2 terlupa plak.. nak mintak cadangan untuk penambahbaikan blog aku ni...
contoh mcm widget ape ke..
layout nak amek kat mana ke..
or recommend aku pape yang aku patut letak kat blog ni n berikan reasonnya..
rasanya mcm blog ni semak n something yang kurang but ntahlah..
I don't know how to describe it..
yang penting simple2 but still sweet,cute and relaks for the blogwalkers..
huhu..demand kan..

p/s: sharing is caring not sexy!

3 komen dari pembaca :

hiro said...

huhu..relex..pekene lipton dulu..eheee.

amira said...

@hiro: aiseh...pekena lipton kang sembelit~~

amira said...

@hiro: aiseh...pekena lipton kang sembelit~~

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template