Thursday, August 19, 2010

er.. Status Skype pulak...



Selepas tambah YM, mira tambah satu lagi, Skype! 

                 
 lihat di sebelah kanan atas



ini homepage nyer



Alternatif lain untuk YM yang memang tak boleh nak log in (blocked), 
mira ambil keputusan guna Skype la...
sama fungsinya macam YM,
boleh chat dan video call,
free call computer to computer.

transfer file, buat conference session.
Jika berminat boleh dapatkannya di link di bawah.

Skype atau Skype

Bagi pengguna blogspot, anda boleh letak status anda dan dapatkan code nya di sini untuk memasukkan ID skype anda.

terdapat pilihan button:

a) without status:




b)with status:



ok, jom berskype!! tapi ingat,gunakan ia sebaiknya~~


p/s:Blogger yang guna skype, mari berconferen ilmiah dan add saya amira3112@yahoo.com.my

10 komen dari pembaca :

~qiFFara~ said...

ak ade skype!!!

tu je la satu2 nye penghubung antara kami2 kt hostel ni...

amira said...

@~qiFFara~: huhu.. pe lagi add larh.. huhu

hiro said...

keh2...ske wcame gne skype.

Fyzal said...

ermm.. hehehe.. tk sampai seru lagi nak guna skype.. :)

selamat berpuasa.

Fyzal's Latest Entry
Hari Ini Dalam Sejarah: 19 Ogos 1959

Khairul Azmi said...

mira dulu azmi guna jugak skype..tpi skang dah guna OOvOO..
lagi best dari skype...boleh video konfrence 6 org sekaligus....

DaRa MaNiskU said...

dara ada skype gak..fauziana88..hehe

+akufobia+ said...

skype.boo.haha.

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wah mcm2 ado....

PinQib said...

da lama da x main skype

Anne Boleyn said...

pernah guna gak skype ni dulu. tp dah uninstall sbb x de sape2 nk skype ngn kite. sob sob sob. dulu install pon sbb ad one of my BFF soh install nk contact die since kt hostel die ym kena block ke ape ntah. btw sykpe mmg cool! :)

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template