Saturday, August 7, 2010

More coming into my pocket...

Saya mahu perhatian!!! oppss silap.. saya mahu penghargaan...!!!
adeh...sori2 asyik melalut pulak dua tiga menjak ini..
baru sempat clearing head dan menjengok rakan2 blogger yang tag award untuk saya dan mengambilnya...
tanpa membuang huruf kata mahupun ayat... okeh!!! jom tengok apa saya dapat~~
MySpace
yang pertama..

THE BESTEST BLOG UNTIL EVEREVER ; THE BESTEST BLOG GREATEST AWARD.
Gilozz...Hoho..panjangnyo nama award..ntah betul ke idak saya taip ni... ohe ye.. lupo plak den.. terima kasih ye den ucapkan pada




saya sangat terkejut dan terharu.. tipu je!.. blog ini belum jadi bestest lagi la.. hehe.. opsss.. ok2..banyak lagi den nak explore dalam dunia blogging ini.. banyak lagi ilmu den takde.. namun.. kerana dah di tag.. amek je la.. kang kena lempang gara2 buat malu2 kucing..hehe

di sini nak tag 3 orang kawan2 saya:


bukan satu aje.. saya dapat lagi satu,,, 

AWARD FRIENDSHIP
berkawan biar beribu haih
bercinta biar satu..ewah~~~
oh.. thanks ye kepada 

terharu saya dapat award ini..


oh.. sekarang saya mahu tag 3 orang pulak untuk award ini..


tapi itu bukan yang terakhir ye..
walau terlewat tapi at last saya dapat ambik jugak..
patutnyer 1hb ambik tapi.. sudah 7/8 baru amek..dush3!!!
hehehe
this award..

1ST AUGUST FRIENDSHIP AWARD; HAPPY FRIENDSHIP DAY


 thanks to 


moga persahabatan kita berkekalan
ada salah mohon ampun dan maaf
dan award ini saya saya mahu tag award ini kepada 3 orang rakan saya


dan lagi satu,,, yang ini dari rakan baru mira..
thanks ehh..
mira taw blog ini memang interesting..hehe.. macam masuk bakul angkat sendiri..
tapi mira just naik lift tekan button sampai la..

INTERESTING BLOG AWARD

thanks to


untuk award ini pulak.. saya nak tag 3 orang lagi:

perghhh~~ senafas den meletakkan semua dalam data2 dan simpanan..
macam kena buat satu tab lagi..
tapi skang tak sempat pulak rasanya..
priority is priority...
design2 kemudian...
ngeeeee~~ anyway.. thanks kepada semua yang tag mira..

p/s: PC FAIR means money lost!!!! grrrrr......

13 komen dari pembaca :

Khairul Azmi said...

tahniah2....
banyak giler award2 yg mira daapt...femes giler mira ni...
haha....

Anip™ said...

huh..byk nyer award...hmm..

amira said...

@Kahirul Azmi: yeke?? you think so?? aiseh.. xde ar..

PinQib said...

sy x suke ngat ngn tagging or awaerd ni.. :)




Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

I win a big apple! Yummy!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

amira said...

@PinQib:oh yeke.. lepas ni saya tak tag kamu la...

amira said...

@Anip: ye..sekali kumpulkan semua..

NuSaNa NoSa 91 said...

hik3~ banyaknya~~~ tahniah ye mira~~ ^_^

amira said...

@NuSaNa NoSa 91: terima kasih...

iqbalsyarie said...

Wah..banyak~!!banyak pengargaan,banyak peminat!heee
Saya nak update blog hari-hari.Mind to read? :)

amira said...

@ iqbalsyarie: yela peminat..adeh..dh org beri tak sampai hati menolak..

amira said...

@ iqbalsyarie: yela peminat..adeh..dh org beri tak sampai hati menolak..

Cikgu Fikri said...

terima kasih cz bg sy award.
terharu sgt....
huhuuhu....

amira said...

@Cikgu Fikri: sesama

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template