Tuesday, September 14, 2010

1st dan 2nd BE

okey... mira akui tak tahu pun apelah BE ni...tak faham pon.. tapi thanks sebab kalian lah mira dapat.. ok.. BE apakah???jeng... jeng.. jeng...


thanks banyak-banyak nuffnang sebab akhirnya dapat juga mira BE ni...
tapi serius mira tak tahu apa specialnya BE ni..
lagi satu... boleh sesiapa terangkan apakah fungsi bintang-bintang ini?

er... apakah? 
sorry.. serius tak tahu ni.. huhu..terangkan eh..
p/s: tu la... orang suh letak.. main letak je nuffnang tapi tak tahu apa.. yang tahu dapat duit je..

14 komen dari pembaca :

Azmi said...

ok nak share sikit.ni apa yg azmi thu.xterror sgt pun bab ni.
BE tu COST PER IMPRESSION(CPM)
Berbeza dgn iklan biasa yg keluar ikut time dia tu.yg tu kita dpt duit apabila org klik tpi BE ni kita dpt uit dgn jumlah visitor kita.pihak adversiter n nuff dah tetapkan jumlah had pengunjung utk blog kita.Kan iklan BE tu ada masa dia akan hilang.itu maknanya traffic kita dah mencukupi target dia.seperti contoh dia dah target BE kat blog mira ni hanaya utk 100 orang uv.jadi apabila dah sampai 100 makan iklan tu akan menghilangkan diri.
star tu pulak macam rank tempat2 iklan.ada leaderboard-dekat header
skyscrapper-kat sidebar dan so so...
hehe..terpanjang la plak...

GaDis CoMeL said...

thanks azmi.

lepas baca komen awak, baru sy pun faham sikit2. haha

M a W a D D a H said...

tahniah mira dapat BE..:)

Anip™ said...

samelah..aku pon tahu dpt duit jer..hahah

HaNTwO said...

ehhh kita pun dapat benda yang same la..tahniah buat kita berdua heheheh...

Mario said...

tahniah dpt be...

aSmiDar said...

eda pon baru paham lepas azmi comen..:)

mAsHiMaRo said...

tahniah dapat BE!!
em,setahu mm yang bintang tu,
advertiser akan tengok time nak bagi BE..
kalau tinggi bintang kat mane2 part,
kebarangkalian BE itu akan diletakkan kat situ,
contoh,kalau bintang kat bahagian LB mira ade 4,so,kemungkinan besar BE mira akan melekat dekat bahagian header la,

NICK IRFAN said...

tahniah dapat BE!! sy jgk yg masuk angin kluar asap.. sbb xdpt2 pun lagi... sdih2...

+akufobia+ said...

mata dikaburi duit.hee.

fathiah said...

tumpang gembira :)

hamzah ian said...

pergh.. bagus btl azmi nih..

diana said...

dapat BE jugak..
tapi tak tau kenape kena seronok..
dah orang lain seronok
saye pun kena seronok jugak la..
hahah..
terima kasih azmi sebab
terangkan tentang BE..

S..U..D..@..I..S said...

thniah BE..bonus tu..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template