Friday, September 24, 2010

aku suka membebelkah?

di satu hari tenang,, tiba-tiba ketenanganku dikocak dek buzz encik boey di shoutbox 
arghh... apesal? tak boleh tengok orang senang ke? dia ajak mira tengok site dia.. ok2 itu no hal.. 
ooo... rupanya dia nak kata yang mira dapat sesuatu...

ooo.. dapat sebab komen banyak ye.. ni membodek mira suh pergi page dia hari-hari la ni.. hahahaha..  memang aku nih the best aarr.. tak caya?
gurau-gurau je..tak pasal nanti dia padam nama mira plak kat senarai itu..jangan marah




di kesempatan ini, nak meminta maaf sekiranya ada salah silap tutur kata terlebih bicara semasa komen-komen entry rakan-rakan blogger.. ewwaahhhhhh ..ala-ala ucapan raya gitu.. you hot.. i hot you back.. eh?


tapi encik boey.. klu bagi je tak ley ke? ni nak kena jawab pulak soalan dia...ish2 banyak ceghita betoi!


Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
- Nama dia Norhan Azawadi 
-dia sekarang adalah Undergraduate UPM
- dia bukan pakwe saya
-dia kawan blogger je
-entah kenapa dia tag saya

Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
-tulis blog x 2
-komen kat blog orang x 2
-blogwalking x 2
- facebook x 2
-twitter x 2
-jalan-jalan kalau ada duit x 2

nak 10 kan... mira  bagi 5x2=10...wakaka..


Pick your most 10 deserving recipients and describe them
 warghh...banyaknye nak kena tag... 
3 aje lah boleh..?? wink.. wink..haha

azmi - beliau ni suka update pasal isu di di sekeliling beliau
diana - kadang-kadang tak pernah terpikir pe yang beliau tulis
oren - beliau sumber inspirasi mira waktu memula blogging dulu

amacam..boleh dapat 100% markah tak.. haha.. sapa yang di tag boleh tengok entry sebenar beliau kat sini. ampun... tak sempat lah nak tulis banyak.. ok.. nak pause aktiviti blog... assignment baaaaaanyyyyaaakkkk!! haha.. boleh plak update blog...what the dush? ampun gak kalau tak sempat balas terjahan anda..sasau dibuatnya ni.. kena tinggal blog kesayangan,

p/s: nampaknya kena tempah almari kaca nak letak award2 sume ni.. wakaka.. sekali lagi..tolong lah.. desperate ni..tak de sesapa ke suka saya...waaaa..~~

9 komen dari pembaca :

diana said...

terima kasih mira..
kang akak buat.
dah2 pi buat koje lain..
ngadap blog je ye?

Azmi said...

thanks mira..
hehe..
mira azmi dah tekan like sploh kali dah..kah3

hiro said...

perempuan kn..hiik

FareedSairi said...

skrg mengomenpun dapat award ye...kalo la bole tuka ngan duit. den kayo

Un Phat Lee said...

gua takde miskin takde award nak bagi ehe.ape2 pun lu memang best. XD

Anip™ said...

ye a'a je bkn pakwe ko..xbek tipu..hehe

hamzah ian said...

MEMBEBEL MENGUATKAN PIKIRAN

Anna Boleyn said...

dah dah..pergi buat assigment tu. :)

selamat bergelumang dengan assignment yer. chaiyok2x! :)

+akufobia+ said...

almari kaca.nahh.

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template