Monday, September 20, 2010

aku terjumpa dia

tengah jalan-jalan.. ternampak la seorang insan nih.. mira syak beliau ni lelaki.. sebab beliau represent diri beliau sebagai kartun warna merah yang kena lompat-lompat tu..

sebab rasa ingin tahu...mira berkenan untuk isi borang nak kawan dengan beliau..

oh ye..beliau ni ada blog taw...
loading blog beliau.. tak lama..nasib baik.. klu tak mahu je cancel isi borang..
bila melangkah masuk
aman damai dan tiada pencemaran bunyi..

beliau mungkin pernah menyertai Men In Black (M.I.B)  sebab tu beliau guna latar hitam untuk blog beliau..
tak caya ha??? tengok je header beliau...hitam putih... huhu ada la gak kelabu


ok.. tengok content pulak..
nampaknya beliau tulis blog secara separa professional..
selalu juga up to date dengan isu semasa sambil bagi pendapat
dan ada juga kisah-kisah kehidupan beliau yang disertakan untuk pengajaran..
selain itu.. ada link untuk mp3..boleh layan ok..
dan ada gak tips2 best..

beliau yang dimaksudkan ialah...
^
^
^
mario
apesal tetiba cerita pasal beliau.. sebab.. beliau menjadi kawanku yang ke 300..hehe.. jangan jeles...beliau tak nak top up.. haha.. nah amik review ni..
sekian karangan description ku tentang beliau..argghh... skill mengarang memang dah nak pupus nih..
p/s: jom bersengkang mata..berhelai-helai lagi nak print nih..

8 komen dari pembaca :

hamzah ian said...

gua first komen?

iqbalsyarie said...

2nd..lepas hamzah.ok la tu :)

PinQib said...

qib num 3


Latest entry di:

Jenis mamat dibenci perempuan ><
Mainan genius dari Japan

diana said...

selalu gak singgah kat pangkin tu..

Anna Boleyn said...

woo..untuk follower yg ke 300 ekk...

hehe sorry ekk. da tuka blk da jd pop up comment. :)tq krn mnegur. :)

Azmi said...

O..patut la sebelum ni macam ada rancangan sulit.
Dah terjawab ropenya

Dnobiz said...

Nampak cam menarik je, nak g tengok gak la

Mario said...

ehhe...thanks yer mira...ekeke

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template