Thursday, September 30, 2010

BE ketiga menjelma...

Alhamdulillah.. BE ke-3 datang.... seronoknya...
hehe.. murah rezeki..
ada juga berita gembira hari ni lepas life jadi hectic sebab assignments
hopefully rezeki rakan-rakan pon melimpah ruah~~

omo~~ so happy macam nak melompat aje..
p/s:nantikan cerita seram yang mungkin anda juga pernah lalui..
kisah benar pagi tadi...esok.. jam 7.30 pagi

12 komen dari pembaca :

diana said...

nak jugakkkkkk!!!

NICK IRFAN said...

wah! tahniah dapat BE!!

iqbalsyarie said...

tahniah..saya tak pernah :(

Entry Baru:
-Sibuknya dunia!
-Blog review:Langit Ilahi

Azmi said...

rezeki la tu mira...

Aretikz said...

Sampai sekrang saya msih bingung sal BE.. up ja duit kat BE.. tp kat jumlah statik jak.. mcm mna la nak cash out.. hoho..

NuSaNa NoSa 91 said...

tahniah!! tahniah!! ^_^

Nobita Sensei said...

kite pun BE ke-3 jugak~

Un Phat Lee said...

takutnye.(ade kaitannye?ehe XD)

GaDis CoMeL said...

1 BE dah mampos! geram. tapi ok, ada lg 5 BE still running.

rajin2 blog walking, utk increase visitors ke blog kita.

btw, tahniah. ;p

PinQib said...

qib pun ada citer serammm
Jum Singgah yer
Latest entry di:

Teka movie
Shoutbox hello kitty baru.
Pengalaman kena tindih ngan perempuan

PinQib said...

ada 3 jer be running now. heeeeeee;)
Jum Singgah yer
Latest entry di:

Teka movie
Shoutbox hello kitty baru.
Pengalaman kena tindih ngan perempuan

Anna Boleyn said...

wahh murah rezeki mira ek. tahniah. :)

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template