Thursday, September 23, 2010

belajar dan mencuba.. ini yang pertama

Salam.. mira baru je berkenalan dengan Adobe Photoshop sebenarnya..
sebelum ni asyik edit gambar pakai photoscape, word, picasa dan snipping tools
dah terlambat ke nak belajar?.. sudah tentu tidak kan? huhu.. ini lah hasilnya bila ikuti tutorial dari wan hazel...
software pon dapat kat dia..geledah je site dia..


camne?? cantik??? tak kisah le nak puji ke kutuk.. janji buat sendiri taw~~ banyak lagi nak explore ni.. tutorial yang mira ikut boleh tengok kat blog wan hazel.

p/s:saya sedang bajet hot...ok.. tak hot pon..ahhhh!! apa2 lah!, log in facebook dan sila LIKE di sini.. haters??? don't even dare!

11 komen dari pembaca :

DaRa MaNiskU said...

cayalah mira..chaiyok2..hehehe

OrenLimau said...

hahhaa..itu pic masa kita berdating2 kan?heheh..ni adobe bape?nak installer!

M a W a D D a H said...

teruskan usaha mira...pasti berjaya..

selalu gak ade perasaan nak belajar photoshop tu tapi bile ntah nk mula...

Azmi said...

erm azmi oun baru belaajr adobe ni.
bru blaja nak crop n paste kt gmbr lain.
basic2 je..nak explore lagi..

Mario said...

lawa le...nnt ko pulak buat totu eh...

Wan_hazel said...

hehehe...ok dah nie...blaja n blaja lagi...wan wat semua nie dgn usha sndri je...org tak nak ajar...so bile dah pandai..wan nk ajar plak org yg nak blaja dr wan...

praktis make perfect

HiJaBViOLet said...

ku kenal sekali air itu..hehe chayok!!

PinQib said...

thnks mira. ak nak ghk!!


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

PinQib said...

nak mira nak blajar gakkkkk!!! thanksss so much!!!

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

iqbalsyarie said...

Pedas...sbb banner saya orang buatkan.Hihi...saya tak reti~hukhukk

btw,1st try tu oeky :)

Entry Baru:
-Yelah,saya ni orang asing...
-Ulama Politik ?

diana said...

akak langsung tak reti..
nak belajo jugak la..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template