Thursday, September 9, 2010

cik oren the referrer

wah... memang best jugak ye menu statistik yang baru kat dashboard..
tapi apakah bezanya dengan analytics yang dibuat oleh nuffnang??? boleh sape2 discover persoalan ini?
oh ye,. first site yang jadi refferer untuk blog mira yang hebat ni ialah cik oren


ini buktinya
jom tengok snapshot blog beliau


thanks teman sealam matraku..heheh.. macam tengah membodek je bunyi??
thanks gak pada blog2 lain.. 
cik oren special sikit sebab kat site bukan cbox atau shoutmix
anyway... selamat hari raya dan berhati-hatilah terhadap serangan tikus mondok.. lalalala~~

p/s: me unexpected.. lalalala~~

1 komen dari pembaca :

PinQib said...

haa.. biler la sy nak jd referer ni

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template