Saturday, September 25, 2010

Gurauan manja

Semenjak dua menjak ni kan sedang kecoh tentang kekejaman dalam kes pembunuhan,ramai betul buat update dan review pasal kes terbaru tu. Ramai rakan-rakan blogger yang update, sebab tu mira just baca dari blog orang lain.. tapi.. yang tak update ni lah dapat..

result dapat di Stats

betullah fakta orang belajar dari persekitaran... tengok aja gurauan mereka seharian sekarang

"haaaa.... malam nanti ada yang kena baring atas zink pulak"

"kalau tak puas hati susah apa... pergi aja tikam budak tu"

" U tak nak bunuh diri, I boleh tolong bunuh.. atau.. u nak yang lebih teror dari cara I?"

Astagfirullah.... ini adalah hasil asuhan siapa?movie?tv?entah..sendiri cari tahulah..ok2... tak caya ha? meh nak tunjuk bukti satu.. satu cukuplah



p/s: mahu yang sentimental..tak faham ada subtitle.. sekian.

3 komen dari pembaca :

Pencacai Alim said...

gurauan manja? hikhik

De'din said...

macam2 betui ..
:)

diana said...

garau2 manje je tu..
eh!tapi bunuh2 jangn wat main ..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template