Tuesday, October 26, 2010

Hari-hariku bersama Lumix

Minat fotografi? anyone? raised your hands up!hehe sebelum mira melamar yang ada pada mira ni.. dulu pakai kamera handset je.. VGA pulak tu.. huhu.. redha je.. dah ada duit sikt baru la beli yang agak canggih.. canggih la sangat.. tapi bukannya DSLR yang ribu-ribu tu.. tak mampu den..
Panasonic DMC-LS85 (LUMIX)
hari tu dapat sekali pakej dengan rechargable bateri energizer dan 4gb memory kad (SD) dengan harga RM454.kamera ni nampak macam tebal kan.. memang tebal.. sebab pakai beteri AA.. macam menyusahkan
je..,berat sikit.. .bateri AA pon tak pe lah.. kalau tak sempat charge boleh rembat kat kedai je.. ye dak?
banyak la jugak yang best tapi korang baca reviewnya kat sini.
Jom tengok shot yang mira buat, orang kat kalau macam ni macro shooting.. entah.. den tak tahu sangat.. asalkan cantik sudah..=)

kenal tak ni? letup2
pemandangan sawah padi
dah siap dah? ha.meyh posing
Nak tunjuk gambar banyak lagi.. tapi.. uploader asyik buat hal pulak.
*semua gambar hanya dikecilkan saiznya dan tidak di edit terlebih dahulu sebelun diupload.

7 komen dari pembaca :

d_tieah said...

Letup2?
Pe tu ek..
X berapa jelas plak..
Cantik pemandangan sawah..

GaDis CoMeL said...

suka jugak amek gambar. and, seriyesli nak sgt DSLR!

ohhhh....

diana said...

letup2??
akak suke..
masa kecik2 dulu kalau jumpa yang dah masak tu memang kutip banyak2
pastu syok je makan atas tangga..
hehe..

Aretikz said...

Piwit.. Ahakz.. As same as me.. DSLR lum lg terbeli.. Lumix jak yg terbeli.. cuma model lain.. hehe.. tapi tu la.. Bila malam.. payah sikit.. hehe..

HatiM De' GhaZi said...

hehe..ok lah 2..
dr xda kn..
sy pon ari2 hmpir2 bli DSLR..
tpi xjd..demand nye pasal la kot..
one day la kot..btw..slmt b'gmbo..hehe

PinQib said...

suka nye. cadang nak beli nnt..
Latest entry di:
Happy Birthday, Angel
5 BE sekaligus? Wow, thanks nuffnang!

OrenLimau said...

Rasa macam mahu sambar Lomo atau polaroid sebijik.Buat-buat teman akrab pulak.tgkla cemana.doakan!hehe
btw,nice picture u have.

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template