Saturday, October 2, 2010

tak sangka layak jadi editor

entah macam mana.. tersampai kat page 100 penulis
seriously..ingatkan memang nama blog tu saja..
so..mula-mula.. mira jelajah dulu blog itu.,, rupanya..  bukan sekadar nama.. tetapi
penulisnya memang 100 pon!

memang best... yelah.. 100 orang 100 sumber ilmu..
lepas tu...bila tengok kat sebelah atas kanan... baru perasan ada kekosongan lagi..
tanpa berlengah.. mira terus isi lengkapkan application form serta buat syarat2 kelayakan
tunggu punya tunggu.. Alhamdulillah..dapat juga jadi editor..
yezzzaaaaaa! inilah masanya..
everytime I close my eyes
I see my name in shining light
-Travie McCoy-
*ada kaitan ke?*

insyaAllah.. tak rugi follow blog tu.. ada macam2 jenis genre entri
dan pelbagai gaya penulisan yang menarik
banyak perkara yang boleh dikongsi bersama..
boleh cari kawan2 baru untuk tambah trafik..huhu

p/s: tak follow rugi.. nanti tak sempat tengok entry mira kat sana..hehe..bajet best je entri sendiri.. ye dak?

11 komen dari pembaca :

Azmi said...

mira aritu azmi ada cita kan yg azmi dah jdi editor blog tu kan??
skang diorang dah remove azmi sebab tak aktif..keh3...

Nobita Sensei said...

jom kita buat 1000 pulak~

Un Phat Lee said...

wah.tahniah2. XD

diana said...

wah..
tahniah ye mira..
kena lebih rajin la lepas ni..
entri mira dalam blog ni pun dah cukup hebat dah..
kat sana
mesti boleh buat lebih bagus..kan??

NuSaNa NoSa 91 said...

tahniah ye mira~~ ^_^
jgn lupa aktif kt sana juga ye.. ^_^

Anna Boleyn said...

wahhh tahniah! bkn snng tu nk kmpul 100 penulis. :)

Kimmy Ai said...

AS6
Hai2 amira.. first time datang sini.. salam kenal. ;DD

Latest entry : JPA versus Yayasan Terengganu

kusut said...

AS6
memang best pun 100penulis. kadang2 rase mcm addicted pun ade gak. heh. neway.. melawat rakan editor ni ^^

Latest Entry : tentang Being Critical

ASaDa RyutaRo said...

AS6

nak jugak menconteng kat sini. lalala~

senyum2.. sengih2..

nasib baik sempat lagi. ada yg tak menyempat nk jd editor. huhu

cik ain said...

AS6

Salam AMira!cik ain dtg nk BW sini. hehe hve fun yaa ^__^

Latest entry:http://ainnabila-iman.blogspot.com/2010/10/tips-merancang-aktiviti.html

Azwandy Bin Muhamad said...

AS6

Lawatan persahabatan daripada salah seorg editor 100penulis... Hehe...

Latest entry: Selamat Menduduki Peperiksaan Akhir

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template