Tuesday, September 21, 2010

tangkap dia!!!

mira memang suka menangkap nih... tangkap.. sebab nanti mira pulak kena jika berdiam diri...
tak mahulah jadi host malware nih...
mira pakai google chrome.. dan Alhamdulillah dapat detect terus...
nak serang sapa lagi nih...
bagi site yang ada element yang  dari blog host malware.. sila padam link tersebut...
dan jangan tinggal link anda sekiranya anda belum bertindak menyahkan element itu..
jangan anda menyusahkan orang lain


buanglah link yang host malware itu..sebab blog anda menakutkan kami yang nak singgah page anda..
dan seriously... mira tak nak dijangkiti...sila buang..takoooooottttt den..


dan pengunjung yang mengunjungi blog2 yang kena malware.. laporkan pada tuan punya blog supaya dia boleh bertindak,... jom bersama membenteras malware...

7 komen dari pembaca :

Azmi said...

makin mengganas abg malware kita ni sekarang..dah bnyk blog yg kena malware..takut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anip™ said...

di DH MENGGANAS..cmne nk tgkp?

Dnobiz said...

hehe pakai je AV jackyChan, boleh kesan kot

suhaila said...

mira, tak paham lg pasal malware ni, camner nak tau dia kat blog kita n camner nak buang?

Amni said...

macam mana malware tu? saya tak paham pe benda la tu... hoho...

diana said...

punca nye dari ape ye?
akak kurang paham dengan benda ni..

iqbalsyarie said...

blog saya bagaimana?

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template