Wednesday, October 13, 2010

blog bingit

status: duduk kat port baik punya yang dapat line, malangnya asyik putus-putus... sejak hujan-hujan ni..wifi kat sini broke down... nampaknya jeles kat den nak blogwalking..
tapi.. tak lama boleh online.. ni nasib dapat publish je..dah le terlepas schedule kat 100 penulis.. hayyaaaaaa

ok... stop2...sebenarnya.. mira nak bagitahu satu rahsia... sepanjang-panjang mira blogwalking..
mira asyik silent je speaker laptop ni.. *ceh... itu ke* Sebabnya...


jantung mira bukan jenis shock-proof.. jadi.. silent kan speaker dah jadi kewajipan!
sebelum jantung ni betul-betul luruh... lebih baik buat langkah berjaga-jaga
OPPPPPSss.... buat yang tulis... " ni blog I suka hati I la... haters go away.."
haha.. dulu ada hati juga nak tulis macam tu.. tapi... dunia blog ni la tempat tambah kawan-kawan... tak kira siapa...mereka lah yang sudi baca blog, komen dan beri pandangan bernas..

p/s: hiburanku sekarang adalah membaca...bila nak exam banyak pulak benda nak kena buat.. ceyh!

9 komen dari pembaca :

diana said...

betul tu kalau rase "ni blog i,suke hati i la".. tak payah le nak datang2 blog orang dan tagih traffic..
kan??

Zack Zaifull said...

aku pun tak suka ngan blog yang bingit! mengganggu ketenteraman bila nak surfing especially bila midnight!! bising ler wei, anak-anak aku tengah tido!!!

Hopefully you r not the one, coz now i am removing the blog link yang ada lagu. better takde relation dari berlaku pencemaran bunyi yang menyakitkan hati.

Azmi said...

setuju!!!
tak boleh la kita cakap sape tak suka sila tekan butang pangkah @ sebaliknya...
sebab dunia blogging ni bukan untuk kita sorang je...
lagi satu tak suka blog yg ada lagu...kalu mood tgh ok boleh la layan..tapi bila serabut2 blog yg kita kunjung tu ada lagu merapu meraban tu yg mula tekan butang mute tu.....

OrenLimau said...

hahahhaa..agak la kan.
tambah bila entry belog tuh menarik,
kita nak baca lama-lama jadi tak lalu sebab lagu2 nya diulang2...last2,singgah di angin lalu jek..rugi kan?hehee

Aretikz said...

Gugu Gaga Mira.. eh? Ahakz. Yezza.. Blog yang ada bunyi cantik ni memg saya tak seberapa.. tp ditahankan saja untuk membalas jejak.. Bersabar saja.. hehe..

LeEnaLeEn said...

btol3!!like3 this damn much!

HaNTwO said...

han mengundi blog ni hehehe...sokong dan setuju 500%

De'din said...

kdang2 follow ja rentak mereka !

Mario said...

dah tak kisah dah sebenarnya...ekeke tapi kdg2 best gak lagu2 pilihan dorg tu..layan je...

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template