Monday, October 11, 2010

Iphone 3G menjadi pengganti.

Sape tak suka barang Free.. sila turunkan tangan.. haha
digit-digit elaunku nampaknya sudah hampir ke kosong.. tak lah kosong tapi sudah dalam zon berjaga-jagalah!
oh ye.. nak perkenalkan..

kata adik2 siong.. hp.. bukan henpon

sejak hilang keypad... nak cari casing baru punyalah susah..tak kena lah.. tak muat lah.. payah nak tekan lah..
patah lah.. last2 biar je mcm tu,,, mcm nak suruh beli baru je.. tapi takde lah menyusahkan sangat pun.. cuma tak sedap mata memandang je.. (hehe.. macam nak bermain dengan sentimen simpati rakyat Malaysia je kan?)

walaupun visitor bolg ni tak sampai 20K.. tapi saya masih ada hati mahu cuba.. join ajelah! rezeki tu kalau berkunjung tiba.. Alhamdulillah..

detail seperti di bawah (copy sebijik2 dari entry beliau)



(Huih... Iphone 3G.. masyukkkkkkk~~)


Bila tarikh bermula dan tamat peraduan ini?
Peraduan ini bermula dari 1 Oktober 2010 hingga 31 Oktober 2010. Kami akan umumkan nama pemenang dalam blog ini. Pemenang akan dihubungi untuk proses penghantaran hadiah.
*Perhatian:
1. Point akan dikira berdasarkan jumlah pengunjung. Jadi self-click (klik pada link sendiri untuk menambah point) tidak akan berhasil.
2. Pihak kami berhak untuk menukar hadiah yang menyamai nilai asal sekiranya terdapat sebarang perubahan.
3. Pemenang tidak boleh menukar hadiah kepada wang ringgit.
Cara nak masuk? ha.. nak taw kan?Sila la klik pada banner di sidebar sebelah kanan tu ha~~


p/s: Iphone 3G... harapnya mahu berdamping denganku..

6 komen dari pembaca :

diana said...

semoga berjaya ye mira..
ape pun dah mencube kan...

Un Phat Lee said...

wah cam best je.

OrenLimau said...

hehe..good luck dear!click one for you~~iphone best main game.muahaha

alif said...

wah bestnya mcm nk gak la

iqbalsyarie said...

haha. Gudluck :)

yebbit + . + said...

goooood luckkk. horeyyy.!

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template