Saturday, October 16, 2010

Toksin tu apa ye sebenarnya?

Salam.. agak lama juga bisnes Detox Foot Patch ni berjalan..
ramai juga yang tanya.. toksin ni apa ye sebenarnya?
kenapa perlu dinyahkan dari tubuh?

jadi.. saya nak perkenalkan.. apa itu toksin kepada anda..jom berkenalan.. just tekan read more..




Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan. Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya.
Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa buangan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.
Setakat itu untuk kali ini..
Rujukan artikel: kelik-kelikshop
hayya... geli aaaa!

6 komen dari pembaca :

Mohd Azrin said...

Saya pernah jual toksin sticker yang tempek dekat kaki melalui MLM. Boleh tahan lumayan suatu ketika dahulu kemudian slowdown tak tahu pula ada permintaan balik sekarang ni

S..U..D..@..I..S said...

selalu juga pakai ni
best bila keluarkan dia punya toksin tu...

Heidi Shafiq said...

gulp! seramnye.. pasni aku nk mkn ikan n telor je la..

Eazy Izzuddin said...

so..
haruslah buang toksin
huk2

♥Ismi Huda♥ said...

tak pernah try lg ni.. selamat ye?

kakyon said...

lepas guna..rasa ringan aje badan.kaki pun tak lengoh..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template