Tuesday, December 7, 2010

Blog Larian bukan setakat jalan-jalan

Thanks to Merul sebab perkenalkan Blog Larian pada mira.Blog Larian merupakan satu alternatif baru bagi blogger-blogger yang rajin blogwalking. Ini bukan software atau tool yang reach shoutbox tapi tak pergi pon  page blog tersebut.. *itu sungguh tak adil!*
Jadi blog larian ni macam mana sebenarnya? Silalah tengok sendiri...



Saya suka berblogwalking kerana saya dapat berkenalan dengan blogger-blogger baru di samping menambah ilmu pengetahuan dan bertukar-tukar pandangan.
sesiapa yang nak join, tapi tak tahu macam mana nak buat, sila lah ke blog  paDel

mira tag orang-orang ini..

0 komen dari pembaca :

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template