Friday, December 17, 2010

Kontest Blog Terkemas

Kontest Blog Terkemas

Waktu cuti ni ramai yang buat contest. Baguslah, waktu ni pon mira boleh join, waktu lain rasa macam tak menang tangan nak buat.

Selepas mira tukar template dan edit apa yang patut, rasanya lebih kemas ke?
Entah, mira hanya mencuba nasib je masuk kontest ini.Kalau dah menang, rezeki la kan untuk tahun baru ni ...kan?

Siapa nak join bolehlah terjah link kat atas tu sekarang.Klik je banner!

Tag 4 orang:
Azmi
Pink-ed
Kak Diana
Aretikz

10 komen dari pembaca :

Azmi said...

ok2..nanti cuba buat..tak tahu la kemas ke tak blog azmi..cuba nasib kan...mana tahu rezeki..hehe...

mira_nas said...

Azmi: ok2.. take ur time.. cuba je.~

Azmi said...

ok dah buat..hehe...

Aretikz said...

Weehuu ~ Thanx 4 da tag.. ni nak pikiaq dulu no.. sal.. macam serabut blog beta.. haha..

Anip™ said...

kemas lah juga blog ko nie..gud luck yer..

Latest Entry :
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !

Tuan Penasihat said...

mesti blog saya x layak.
huhuhuhu

Un Phat Lee said...

wah. gud luck2.

PinQib said...

tengs follow. already followed balik. Komen komen la blog saya. Ker singgah ker, like ker. Hehe. Apa apa laaa

eh, awak kena tag la. Jawab cepat3 cepat. kontes bes ni

Kontest LAGI

PinQib said...

da wattt



Kontest LAGI

soffea said...

wah.. mcm best contest ni :) best of luck ya. ada harapan menang nie sbb blog anda mmg kemas :)

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template