Thursday, December 16, 2010

Setengah dari seribu

Ok.. sila scroll sedikit ke bawah,apa yang anda dapat lihat? Nampak tak? Tak nampak? Ala yang dalam box My Friends tu...

Wah~ blog ini dah mencecah 500 orang follower setakat jam 11:13 pm semalam.... Ceh! itu je..? Ye la..mesti la bangga kan? Blog sendiri.
Siapakah gerangan yang bernombor 500th tu? Nasib baik beliau lapor diri di shoutbox. hehe
Beliau ialah:




Mula-mula masuk blog dia.. macam terkejut juga sebab bawah header siap ada flash untuk Featured lagi.. wah..jeles nih~ Nak kena pergi bertapa untuk tuntut ilmu flash nih.*ok mengarut je*Blog ni nampaknya mesra pembaca.Tak serabut. Cuma letak widget di sidebar setakat yang perlu. Yang terbaru setakat yang mira baca dia kata dia baru je beli domain. Masih belajar nak buat template untuk wordpress. Masih lagi dalam proses nak mengedit template.. ooo...Huyooo..domain sendiri ye? Mira tak terbeli kot.. tak reti lah nak buat benda cenggini.template pon main tampal yang orang lain reka..huhu.

jom ramai-ramai terjah

Ha..apa lagi.. jom terjah ramai-ramai blog dia. Sebagai penghargaan Kamil_ace dihadiahkan dengan review sikit kat atas tu plus topap RM10. Huhu,, okeylah kan?


p/s: terima kasih buat follower yang lain juga ye~tanpa anda..siapalah saya..

 Best comment from previous entry: Suami Muda Manja

Anonymous Aretikz said...
Weehuu ~ kalau awet muda termasuk juga ka? haha.. apapapun.. kadang2 umur xdak memainkan peranan.. namun dek kerana pengalaman itu penting.. kerana pengalaman mendewasakan diri.. makanya lelaki muda ni susa sangat nak mencapai tahap itu.. bergantung perjalanan hidup seseorang.. itulah yang akan mendewasakan diri.. hehe..

2 komen dari pembaca :

PinQib said...

hehee..
wah././ tahniah3
ku masih sekangkanggg keraaa

First TWO wheels Moment

Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

amira said...

PinQib: tq.. xpe..mula2 kangkang kera.. pastu kangkah gajah pulak la.. huhu

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template