Tuesday, December 7, 2010

Tukar kulit~

Setelah berpening lalat berkurun lamanya...akhirnya, jumpa juga template yang berkenan di hati..
jajaaaannngg..
sudah berwajah baru.
even tak cute, sila puji di ruangan komen... kalau nak kutuk, dalam hati jelah =p *eh dosa jugak,,ok*
tapi, nak minta maaf sebab tak ley buat dah autohide shoutbox tu =(
code auto hide shout box tu tak compatible la plak dengan design ni ..cari ye..memang ada..~
jangan tak tinggal link plak.. komen2 juga lah ye..
header plak.. ha... jangan cakap.. nanti la minta tolong pada yang pakar.. boleh kan wan?
p/s:berpinar dah mata ni.. tunggu spek siap hari khamis.

4 komen dari pembaca :

Azza Zahra. said...

Cantikk. Siyes
puji neh. (:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cantik & kemas sangat

amira said...

azza: ohhh.. tq..terharu

lekat:mekasih..tak serabut lah harapnya..

AiMaN said...

selepas cara periksa "dara"..skrg petua periksa "teruna"...jom la tengok..cucu lelaki jgn marah ye..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/12/petua-mengenali-teruna-part-1.html

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template