Sunday, January 23, 2011

Hasil Tinggal Komen

Dah jadi habit rasanya bila pergi ke page orang lain, InsyaAllah kalau tiada aral melintang, mira akan komen entry orang lain.

Sebelum ni pun pernah dengar, kalau kita tinggalkan komen di blog orang lain. Kita akan dapat backlink. Backlink amende? Entah la, mira sendiri tak lah arif sangat soal backlink ni.

Tapi lepas check di tool ni, rasa seronok pula tengok backlink yang mira dapat 208. Fuyyoh! banyak tu. Almaklumlah, taklah tegar sangat blogging ni pun kan.
oh... 208 tu

p/s: rasa macam nak ada domain sendiri,.. ainlh.com , ok x?

7 komen dari pembaca :

M a W a D D a H said...

ooo..cenggitu..

so adah tinggalkan link kat sini la..hehe

teringin gak nak domain..huhuuh

Azmi said...

azmi ppun kureng mengerti bab2 nih
erm azmi dr dulu lagi nak ada domain tapi sampai sekarang tak terlaksana....

Anip™ said...

so, rajin2 lah tinggalkan komen. heheh. g komen entry kt blog aku tu..

BLOG GEMPAKZ SIOT

Wan Gerrard said...

wah terbaik2 la kamu ^_^
nk check la gerrard nyer

nora said...

dah dah
pasni g komen kat blog i lak
ngehngehngeh ;p


Alaa...nak cute ckit pun tak leh

Aretikz said...

maka, rajin2lah kita meningglkan komen antara satu sma lain, ahakz.. kalau nak cepat up backlink tu, try komen wp punya selalu, cewh, mcm promot blog beta jak,haha.. trutama yg .com juga ^_^

blackrosehunter said...

rajen2 la jgk komen kt blog sy..hehehe..dpt backlink melalui komen kalau blog tu dofollow je kn?.


Latest Entry: Gula membuatkan kulit anda berkedut..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template