Thursday, January 6, 2011

No more BE

When I logged in to my nuffnang account this morning, I realized that all BE is converted to ME.
 

Currently I have no BE. So, I hope for this new year, I hope to get more BE, Nuffnang, help me!
Err.. I have something to ask you guys. Is it better to cash out quickly after earning reached the threshold or wait for bigger value? That's all

7 komen dari pembaca :

OrenLimau said...

cash out!cash out!
jom belanja makan.hehehe

diana said...

eh!sama la dengan akak..
minggu lepas baru je cash out..
minggu ni boleh cashout lagi..
sebab semua be dah jadi me..
mungkin nuffnang nak bagi iklan baru kot..
tu yang dia me kan semua iklan2 lama..

heheh

Aretikz said...

Cash out saja.. hehe.. diriku pun sama juga baru ME.. tapi pastu menyalat BE 1 xlama lepas tu..eh? tercakap sabah pula.. hehe.. menyelit.. haha..

Azmi said...

salam..sori itu hri tak jawab soalan mira...tak tahu la..azmi tak cash out trus..biar smaapi ratus2 dulu...ada org tu sampai ribu2 baru cash out..tpi up to mira la....

Amirrah Zawani said...

takpa lah nti dapat lah BE baru..
ada org kata, kalo dah boleh cash out tu baik terus cash out.. nti nilai nuff akan datang akan berganda.. tp i pun tak sure kebenarannnya.. :)

Phat Lee said...

kumpul dulu gua rase....ehe

She's retarded said...

whoa! hebat BE dah jadi ME!

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template