Monday, February 28, 2011

Apple MacBook Air Percuma!

Bukan tipu dan bukan main-main ye..

kat bawah ni mira qoute dari page kat fb..

Peluang untuk anda memilki Apple MacBook Air secara percuma daripada DealMates Kuala Lumpur. Mudah sahaja, apa yang anda perlu lakukan hanyalah login menggunakan akaun Facebook anda atau register di DealMates Kuala Lumpur.



Kemudian klik BUY untuk Apple MacBook Air, jangan risau tiada sebarang transaksi akan dilakukan. Kerana ianya adalah satu cabutan bertuah yang akan dilakukan dan akan diumumkan pada 8 Mac 2011 ini.


Penyertaan akan akan diberikan satu certificate number (lebih kurang macam ID) di email anda apabila sudah cukup kuota penyertaan dan cabutan bertuah akan dibuat berdasarkan certificate number yang anda dapat. Seorang hanya layak mendapat satu certificate number sahaja.



Apa tunggu lagi, sertai sekarang juga, hanya klik link yang diberikan  dan klik BUY. Peluang untuk anda memiliki Apple MacBook Air masih terbuka. jom join!

Jom join..mana tahu kot2 boleh menang ke..

p/s: sori.. nak cepat ni.. busy betul lah!

3 komen dari pembaca :

Budu Masin said...

wow3...mira nanti kalau dapat tuh bagi azmi pinjam pulak

Elly & Emmy said...

wah lumayan betul hadiah kontes tu.. gud luck yer..

NARDtheNERD said...

betul ke ni?
haha.

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template