Friday, February 11, 2011

[sticky mode] Bloglist di ainlh.com

*untuk yang terbaru sila roll ke bawah~
Salam semua..
bersempena dengan perpindahan dari the89dimension.blogspot.com ke domain www.ainlh.com ni
Mira nak buka kepada blogger yang ingin masuk ke 'My blogrolls' mira yang masih kosong di sebelah kanan tu. Tempat kosong ini hanya untuk 25 blog sahaja. Siapa cepat dia dapat.

Syarat-syaratnya senang sahaja.

1) anda adalah follower blog ini
2) buat entry ringkas mengenai bloglist ini
3) letak link blog ini dalam entry tersebut
4) selepas publish post anda tersebut sila letak permalink di bahagian komen

Selepas cukup kesemua 25 perserta. bloglist ini akan ditutup.

p/s: ada ke yang nak masuk ni?

11 komen dari pembaca :

OrenLimau said...

phewittttt...ade domain sendiri dah.hehe

mia.lia said...

http://luvmia97.blogspot.com/2011/02/bloglist-di-ainlhcom.html
:) joined

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ ada domain sendiri.. tahniah ye mira~ ^_^

farasakura said...

fara join :)
http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/02/bloglist-di-ainlhcom.html

syafiqsulaiman said...

nak join gak..! hehehe

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/02/bloglist-di-ainlhcom.html

datang la lawat blog saya sekali..

Azmi said...

tahniah mira..
ni penyertaan nya

http://mia-erova.blogspot.com/2011/02/bloglist-oleh-ainlhcom.html

mira_nas said...

terima kasih semua
*4 peserta , tempat kosong 21 lagi

Admin said...

kena buat entry ke?

mira_nas said...

admin: yep..supaya tolong beritahu orang lain.. tu je

HAJAR hasan said...

sudah join! ini link nya.

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/02/sticky-mode-bloglist-di-ainlhcom.html

mira_nas said...

5 peserta. 20 lagi kosong~

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template