Wednesday, February 23, 2011

Rezeki churpchurp

Siapa lagi yang tak join churpchurp?  Setakat ni, Alhamdulillah, earning yang dapat, boleh tahan la. Tapi, mungkin lambat la sikit nak sampai RM100 sebab tak la aktif sangat disebabkan kekangan masa dan talian internet yang terlalu lambat.

Sampai hari ini, total earning mira ialah
Sebenarnya churpchurp ni anak syarikat nuffnang. Tak perlu ada blog, cuma akaun Twitter dengan Facebook pun dah cukup. Tugas kita cuma promote je. Setiap unique click, dapat la RM0.20

So, jom la join! Tak rugi pon~ Mana tahu awak semua lagi dapat banyak earning dari saya!


How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

8 komen dari pembaca :

OrenLimau said...

hehe..bagus2!teruskan usaha~giatkan promosi..hehe

kay_are said...

ye ke? tahniah r ye.. dapat rezeki lebih =)

Anip said...

oke tu, aku masih 0 sbb bru join, heheh

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

akak lum join lg...nantilah ingat nk joint gak..tp lately ni byk keje ckit,nk wat entry pun 1 day 1 entry

Un Phat Lee said...

peerrggh...kayoo..

Dda Ly said...

tahniah..:) sape nak bg duit byk camtuh kan..hehe

jom ke rumah..
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch k...:)

A'IM said...

buleh ah belanja nanti..haha

GreenLava said...

Menarik gak nih...

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template