Tuesday, February 22, 2011

100 blogger diperlukan

Salam... sekarang ni mira blogwalking juga tapi jarang dapat tinggal URL di shoutbox sebab kekangan wifi yang terlalulah lambat..mira selalu jadi silent reader je..jangan marah ye. Datanglah juga ke blog mira ni ye. Sekarang masih berkepuk entry-entry yang lebih baik. Busy sikit tak dapat nak publish buat masa ini ni.

Sekarang mira dah install YiedPozi Bloglwalking widget  di sidebar, dan dia ada buat entri untuk promosi entri secara percuma bagi sesiapa yang join dan dia perlukan 100 blogger lagi. Alhamdulillah, entri mira yang Laman sosial melahirkan penyibuk terpilih pun untuk dipromosi. Tapi tak taw la valid sampai bila tu kan.


YBW ni bukan auto-blogwalking ye, ia cuma memudahkan blogwalker untuk crawl ke blog-blog lain kalau dah tak tahu nak melawat blog siapa dah. Memang best la.Boleh la cuba, YBW mira dah letak di sidebar belah bawah tu...
again.. thanks... Yied!

1 komen dari pembaca :

kay_are said...

yang ni pun ade join gak rase nye.. tapi kaler len lak..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template