Saturday, August 20, 2011

Kad Raya NZ dari Abg Adriad yang hensem~

Ye! Saya memang dah lama menyepi diri dari dunia blog dan sah2nya dah lama tak masuk contest atau giveaway~
 Alang-alang ternampak ping blog yang macam memang best.. terus je nak rasa nak join. Mana lah tahu boleh dapat kad raya dari New Zealand, kan?Kalau kawan2 nak join, cepat-cepatlah join contest ni sebab tarikh nak join just dari

20 Ogos - 25 Ogos.



Actually, the blogger is my senior di IPG KSAH. Sekarang dia kat NZ, belajar TSEL dan dia memang hensem pun.
Dah berpunya ke tak.. silalah tanya sendiri kat tuan punya badan. Saya hanya tahu dia hensem je..kah3 membodek bukan main lagi. Kalau nak tahu lagi details pasal GA ni, macam mana rupa kad rayanya, sila la klik kat gambar di bawah. Gambar kat bawah ni memang gambar beliau.. haaaa.. hensem kan.. cakap tadi tak caya. Apa lagi... klik la gambar kat bawah ni untuk ke entri tersebut. Best of luck, ok~

p/s: hurm.. saya takde kat Malaysia kalau abg nak contact saya 26/27 hb tu.. sampai la 3hb (huhu.. bajet konfem menang je) Anyway.. hopefully ada rezeki la~

1 komen dari pembaca :

Addy said...

Thanks adek cantek! *wah, bodek bukan main lagi eh! <3 <3

Oh, xdek eyh. xper. ceq online jer eyh nanti. GOOD LUCK. and TERIMA KASIH!

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template