Sunday, October 30, 2011

Hari Pertunangan Kak Aliah dan Hari Lahir Opah + Mak Long

Alhamdulillah. Majlis dah berlangsung dengan baik semalam. Cincin pertunangan pun dah tersarung walaupun sebelum tu terketar-ketar juga. Nervous ye kak? Anyway, tahniah kak. Lagi satu langkah nak memasuki alam perkahwinan. Moga-moga barakah la hendaknya.

Istimewanya majlis ni sebab turut menyambut ulang tahun  kelahiran  Opah dan Mak Long. Tambah meriah gitu dengan kek secret recipe. Moga sihat-sihat sahaja hendaknya.

Opah dan Mak Long - Awet muda gitu..~

Mana gambar orang yang bertunangnya? Maaflah, nampaknya she's being secretive. Even kat facebook pun dia tak upload. Tunggu dah sah dan kenduri bulan 3 la.. Tak gitu.

Handsome little Zahin Farhan~ 

2 komen dari pembaca :

nazirulhazwan~ said...

dat da suppose way,bertunang tak baik dihebah2kan. ni tidak, bertunang je da buat besar2an dan dihebah macam da kawin.haih

mira_nas said...

huhu.. takpe tak besar-besaran pun asalkan org taw sudah bertunang,, dah la

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template