Sunday, October 30, 2011

Menangi Samsung Galaxy SII

Jom join GA ini da last entry adalah pada 31 Oktober 2011! Sambil-sambil tu boleh la tengok gadget terbaik ikut kategori. Senang la juga nak memilih jika nak beli satu dari pasaran. Klik pada gambar atau sini untuk maklumat lanjut.

7 komen dari pembaca :

mohd sasuke said...

boleh explain x camne?line slow..tak dapat nak tengok =p

mira_nas said...

kne buka juga link tu.. sebab langkah dia banyak la gak tapi pakai punchtab kalau tak slap.

AcidFlynN Wraith said...

macam says.my je

NC said...

hi mira, this is my first time here. actually kat sabah ada satu masakan tradisional kami panggil ikan masak ampap. Rasa dia sedap tp kurang pedas, klu di semenanjung rasa dia cam asam pedas but a bit different, pastu akak terkejut mira post ayam ampap. So, I went out asked my mum abt this, dia kata, mmg ada, resipi msykat bajau sabah. Ikan masak ampap, yang sedapnya klu kita masuk peti sejuk, panskan, then semakin lama kita panaskan (simpan fridge takut basi), semakin sedap!!! HEHEHE


ributdiotak.blogspot.com

Aida Ali said...

Terima kasih atas kunjungan

Shack said...

tablet terbaik tu tetap ipad 2..

mira_nas said...

Acid: ntah la.. dia pakai punchtab.

NC: yeke.. boleh la mintak resepi.. (awk dah silap form comment ni.. hehe.. takpe2)

Aida: sama2

Shack: yep.. tapi tak pernah le merasa lagi kecanggihannya..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template