Tuesday, October 9, 2012

Oh MY English. Berkarat sudah~

Assalamualaikum semua.
Lama sangat dah tak menulis di blog ni. Rasa kekok pulak.

Tengok.. haaa, nak mula ayat pun rasa macam setengah jam kena fikir. Kadang-kadang rasa macam terfikir, nak padam ke tak blog ni. However, this blog did save me when I was doing a task. I did post about subtitle workshop and I realized then that I put it in here. Nasib baik la tak delete lagi blog ni.

Ha.. memang tengah buang tebiat dok cakap English ni. Mana taknya.. tadi pergi lawatan penanda aras di sekolah antarabangsa. Memang kena speaking la.

Mula-mula memang pening nak mulakan perbualan. Lepas dapat je mulakan perbualan, barulah lega. Memang rasa macam jadi 'dummy' balik bila nak cakap. Haha.. nak buat macam mana. Tak ada persekitaran pun yang perlukan cakap dalam bahasa Inggeris. Memang berkarat la..

I did take some pictures with the students. Nanti kalau dah dimuat naik boleh la nak show off.. huhu.. =P

1 komen dari pembaca :

atIEsAyAnGkAmU said...

kalau lame tk speak in english..mmg kekok gak..same la kite ni pun..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template