Monday, January 21, 2013

Blogging obsesi yang dapat kurangkan tekanan.

Siapa yang tak tertekan kalau banyak tuntutan kerja nak disiapkan. Jadi, saluran saya sendiri untuk lepaskan tekanan adalah salah satunya dengan blogging. Mungkin apa yang saya tulis ni tak penting pun, sebab tu lah awal-awal lagi saya tulis 'This is just a personal blog of A.I.N.L.H'. Blogging ni sebagai terapi juga lah dan sambil-sambil tu boleh tambah ilmu. Kadang-kadang tak tulis pun masalah tapi dok update  benda lain. Tu pun rasa beban terangkat juga.

Saya tahu ada yang pertikaikan penulisan blog ni. Kalau terlalu personal mungkin tak sesuai nak cerita di sini. Jadi, pandai-pandai lah kawal diri. Huhu..

Share the happiness, it will double.Share the pain, it will lessen.
Apa-apa pun dari sekarang kena stay positive  sebab banyak benda baru nak kena belajar. Mungkin bila dah mula sibuk akan jarak sikit update,  tapi saya akan luangkan gak paling kurang sepuluh minit ke kan,untuk jelajah territory ini. Anda pula macam mana? Blogging sebagai hobi atau hanya suka? Mungkin berniaga?

 

2 komen dari pembaca :

Abu Luqman said...

salam singgah ye

tauke budu said...

btl2..azmi skang ada blog personal..
tauke.budumasin.com

segala hal2 peribadi update situ..tapi skrg jarang la sebab sibuk sikit..

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template