Sunday, January 20, 2013

Cari masalah la pulak.

Esok dah mula praktikum fasa ke-tiga. Tiga bulan tu. Nasib baik sekolah dekat je. Cuma 15 minit perjalanan ke SK Bandar Baru Sg Lalang dari kampus.Hmmmm..... Cabaran kali ini lebih besar. Kena sediakan proposal untuk Action Research(AR). Kalau nak mula, memang kena cari masalah. Kalau tak, memang tak boleh nak mula AR  tu.

Harapnya boleh bina hubungan yang baik dengan semua warga sekolah. Doakan saya diberi kekuatan untuk menempuh tiga bulan ini ye. Doakan saya dapat menyelesaikan tugas semester ini sebaiknya. Kalau diizinkan Allah, nak dapat dekan la sem ni. Kena usaha la kan? huhu..

Oh ye, persiapan semua rasanya dalam 60% termasuklah mental dan fizikal. Dah mula rasa dup, dap,dup, dap dah ni... Ya Allah, permudahkanlah, jangan Kau susahkan. Ameen~



Asyik nak nyanyi lagu ni bila teringat AR.

0 komen dari pembaca :

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template