Tuesday, February 19, 2013

Cipta komik sendiri.

Teringin nak lukis tapi lukisan macam tak berapa nak jadi. Nak buat komik lagi la tak ada idea nak susun panel macam mana.
Alhamdulillah dah terjumpa laman sesawang yang boleh bantu.


Saya dah cuba jaya, jadi inilah hasilnya.

Ciri-ciri biji benih dan buah mengikut agen pencarannya.

Boleh lah, cuba sendiri ya.

5 komen dari pembaca :

mamma mia said...

menariknya..along p0n nak try..hehehe

asliner said...

kalau ade masa nnti kte nak try lah..
mane tau jdi pro..hik3

AlifGold said...

Just a friendly comment,panjang sangat perkataan tu..make it simple dan juga lukis sempoi2 je =)

nadia arrumaisha said...

wahhh bagus2.... sayangnya akak neh kurang minat komik2 neh....huhuhu

mira_nas said...

Tq aliff..sja cuba2 je la

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template