Sunday, November 3, 2013

Iklan yang bukan-bukan.

Maaf, kalau masuk blog saya sebelum ni ada iklan yang bukan-bukan. Stress juga nak cari puncanya. Yelah, tak sedap mata ni memandang.

Entah apa-apa je iklannya yang sebelah kiri tu.
Godek punya godek, rupanya shoutbox tu punya pasal. Ganti lain saja. Alhamdulillah dapat remove dah iklan merapu tu.

Dah clear dah.
Alhamdulillah. Dah clear pun. Kalau x ok lagi tak tahu lah.

Baca post saya tentang cinta sebelum ini di LOVE.

2 komen dari pembaca :

Izan Ishak said...

ooo... iklan tu berpunca dari shoutbox rupanya. pernah jumpa juga kat blog2 lain sblm ni.

mira_nas said...

Tapi, tengok juga la.. widget mana yang bawa masuk iklan tu kena kenal pasti. Tak semestinya shoutbox tu.

 

Short and Sweet Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template